Lokacija

Kamp se nalazi u podvelebitskom primorju, u uvali 11 kilometara od Senja, neposredno uz more te magistralni put Rijeka-Zadar.

Gosti mogu uživati u ponudi kampa preko 25 godina. Iz godine u godinu radi se na unaprjeđivanju usluga i ponuda te je zabava zajamčena.

Smještajni kapacitet  kampa je do 220 gostiju. Gosti mogu birati između parcela, bungalova te apartmana.

Rača je obiteljski kamp s dugom tradicijom koji pruža ponešto za svakoga. Dječje igralište, uređena plaža te prostor za kućne ljubimce su samo neke od ponuda kampa.

Ponuda

U prostoru kampa nalazi se restoran koji nudi autohtona jela tog područja te, također, razne internacionalne specijalitete. Neposredno uz restoran nalazi se caffe bar koji ima natkriven dio te otvorenu terasu neposredno uz more.

Kako bi gosti bili sigurni da uvijek mogu kupiti neophodne artikle, otvoren je mini market koji ima raznoliku ponudu artikala uz pristupačne cijene.

Razonoda

Skuteri, pedaline te škola ronjenja samo su neke od mogućnost za zabavu na moru. Ukoliko gosti žele na foto safari pod morem ili sudjelovati na ljetnom karnevalu, kamp nudi prijevoz do bližih destinacija. Kako je područje bogato raznolikim raslinjem te divljim životinjama, kamp je osigurao pratitelje koji omogućavaju gostima doživljaj istih.

U blizini kampa nalaze se Park prirode Velebit, Nacionalni park Sjeverni Velebit te svetište u Krasnu na Velebitu. Zainteresirani gosti imaju mogućnost posjete u organizaciji kampa.